Nieuws Bekijk ook onze Facebook pagina

 • Zandalee fashion corner komt er aan

   

  Beset klanten,

   

  ik open in februari 2022 mijn mini-boutique op de kanaalsite van Axel Vervoordt in Wijnegem. U zal er de collectie vinden van DOROTHEE SCHUMACHER, aangevuld met mooie cashmere en leuke jeans, ..

   

  Liefs, katia

 • Exclusieve kwaliteitsmerken en professioneel advies bij Zandalee

  Zandalee te Schilde bestaat sinds augustus 2003. Exclusieve kwaliteitsmerken en professionele begeleiding van de klant. Voortreffelijke service en retouches met een perfecte afwerking. Klantvriendelijkheid komt op de eerste plaats. Wij kennen onze klanten, en hun wensen. We begeleiden u vakkundig in uw keuze. Katia en Ann verwelkomen u graag. Ontdek onze collectie.

 • Vanaf zaterdag 27/3 enkel op afspraak

  Door de corona maatregelen zijn we spijtig genoeg verplicht om U de volgende 4 weken enkel op afspraak te ontvangen. Deze kan u het beste telefonisch maken op het nummer: 0478/20 56 51. Onze excuses voor het ongemak, en alvast bedankt voor uw medewerking.

  Vriendelijke groeten Katia

 • Foto’s nieuwe collectie

  De foto’s zomercollectie zijn toegevoegd

 • 10 jaar Zandalee in stijl gevierd!

  Een wervelende modeshow gepresenteerd door Els Tibau, en met een optreden van Nelson,  maakten van deze avond een schitterend feest. Dit alles dankzij onze trouwe klanten waarvoor onze dank!

  Katia